Het vinden van de ideale match tussen jouw bedrijf en de kandidaten

Marketing- en sales professionals zijn cruciaal voor de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf. Wij helpen je met het zo goed mogelijk invullen van deze strategische posities. Hiervoor kijken wij naar ervaring en vaardigheden, maar vooral naar ambitie en persoonlijkheid.
sales recruitment nederland
sales en marketing recruiters

Het beste sales- en marketingtalent

Onze expertise leidt tot de juiste match tussen professionals en jouw bedrijf. De juiste kandidaten zijn werkzaam in de markt en niet actief op zoek naar een nieuwe functie. Zij lezen uw vacatures niet. Met onze persoonlijke benadering weten wij deze mensen wel voor uw bedrijf te interesseren.

Ontmoet ons team

Deze recruitment specialisten staan klaar voor jou en jouw bedrijf
wim wijnker recruitment4sales
Wim Wijnker
Sales & Marketing Recruiter

Ik ben met name actief met commerciële rollen binnen de ICT markt. Door mijn ervaring, opgedaan in diverse sales en management functies in de corporate en franchise business, begrijp ik wat een ondernemer wil. Mijn aanpak is pragmatisch en transparant, gericht op een succesvolle én langdurige samenwerking.

magda de vires recruitment
Magda de Vries
All-round Recruitment Expert

Samen met mijn flexibele team van sourcers in Roemenië weet ik de meest lastige profielen te vinden. Daarbij kijken we ook verder dan alleen de hard-skills. Wij helpen je met het slimmer, sneller en eenvoudiger invullen van je vacatures. Het is geweldig om jou te helpen bij het behalen van je bedrijfsdoelen. Wij de expertise, jij het gemak!

joris braspenning
Joris Braspenning
Analytics, Sales & Marketing Recruiter

Al ruim 20 jaar ben ik actief in de software, energie & vastgoed markt. Ik zoek een match tussen de ambities van een kandidaat en het zoekprofiel van mijn opdrachtgever. Uitgangspunt is het leveren van een medewerker die waarde toevoegt, en een passend vervolg van de loopbaan van de kandidaat.

All-round recruitment

Recruiment4Sales neemt jou al het werk uit handen. Wij vinden de juiste talenten, die passen bij jouw bedrijfscultuur, en sturen het gehele proces. Zo kun jij je focussen op datgeen waar je goed in bent.

Recruitment as a Service

75%

Executive search

90%

Dedicated search

85%

Basic search

80%

Op zoek naar salesprofessionals en/of marketingprofessionals? Laat je gegevens achter en we maken graag een (bel)afspraak met je.