Dank voor de succesvolle samenwerking!

2022 is na een vervelende Covid19 periode weer een goed jaar geweest voor bedrijven in de IT business. Net zoals het jaar daarvoor was de schaarste aan de kandidatenkant er nog steeds. Het was dus wederom hard werken voor de Recruitment business in NL. Wij van Recruitment4Sales houden ook van aanpakken, en geloven in een persoonlijke en mensgerichte aanpak, waarbij de belangen van onze kandidaten boven die van onze opdrachtgevers staat.

Hierdoor hebben wij weer, zowel zakelijk als privé, een goed jaar achter de rug. Dank hiervoor aan de vele kandidaten die we gesproken hebben en aan een mooie passende nieuwe baan hebben geholpen!

Uiteraard ook veel dank aan onze opdrachtgevers, met name dankzij onze goede relaties en vertrouwen in elkaar hebben we dit samen kunnen realiseren. Alleen door goed samen te werken behaal je successen!

Nogmaals dank, wij wensen iedereen een fijne kerst en een gelukkig, gezond en succesvol 2023 toe!

Vriendelijke groet, Team Recruitment4Sales.

Ik ben kandidaat

Ben je op zoek naar een nieuwe sales- of marketinguitdaging? Wij helpen je graag richting de volgende stap in je carrière. Neem contact met ons op of laat je gegevens achter via onderstaand formulier.