Bestaat het ideale Recruitment bureau?

Zo ja, is Recruitment4Sales wellicht uw ideale Recruitment bureau?

Dat zal je ons op voorhand niet horen zeggen. Dit hangt namelijk met name af van de wensen en eisen die onze opdrachtgevers vragen, en of die passen bij onze denk- en werkwijze!
(we hebben gelukkig wel veel opdrachtgevers die dit vinden ;<))

Wij weten echter wel welke competenties nodig zijn om een succesvol Recruitmentbureau te zijn!
Hieronder een aantal competenties die naar onze mening belangrijk zijn:

1. Commercieel vermogen

Een vereiste is denken en handelen vanuit kansen in de markt. Door deze op de juiste commerciële waarde schatten handelen we klantgericht en gaan we de juiste relaties aan. Daarbij inventariseren wij de wensen van onze opdrachtgevers én kandidaten.

#2. Luisteren

Door goed te luisteren nemen wij verbale en non-verbale boodschappen op, begrijpen deze en vragen door bij onduidelijkheden.

#3. Resultaatgerichtheid

Doordat wij pragmatisch en concreet werken richten we onze acties op het realiseren van onze doelstellingen, of deze te overstijgen.

#4. Netwerken

Cruciaal in recruiting is het ontwikkelen en verstevigen van relaties binnen onze doelgroepen en marktsectoren om die aan te wenden voor informatie en medewerking. Wij werken dagelijks aan ons zakelijke netwerk en zoeken altijd actief naar nieuwe contacten.

#5. Sociabiliteit

Het spreekt voor zich dat in deze “mensen business” je sterk moet zijn in het leggen van nieuwe contacten waarbij je op natuurlijke wijze in gesprek gaat met mensen.

#6. Overtuigingskracht

Je dient zelfvertrouwen uit te stralen waarbij je, door enthousiasme en overtuiging, een goed verhaal hebt voor stellingen die soms ook wat moeilijk liggen.

#7. Integriteit

“Last but not least”. In recruiting moeten / willen opdrachtgevers en kandidaten 100% vertrouwen in je hebben.
Er worden veel vertrouwelijke zaken gedeeld, en zonder integriteit doe je geen langdurige zaken!  

Ik ben kandidaat

Ben je op zoek naar een nieuwe sales- of marketinguitdaging? Wij helpen je graag richting de volgende stap in je carrière. Neem contact met ons op of laat je gegevens achter via onderstaand formulier.